top of page
DSC_2998.jpg

Leen Boonen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd: dat is hoe ik in het leven sta. Gedreven door een passie om mensen te helpen wist ik al op jonge leeftijd dat ik ooit in de zorgsector terecht wilde komen. Zo gezegd, zo gedaan: op mijn achttiende koos ik met een stevige dosis enthousiasme voor de opleiding revalidatiewetenschappen aan de universiteit van Hasselt.

Tijdens deze studie groeide mijn interesse in het neurologische. Ik was gefascineerd door de anatomie van de hersenen en hun vermogen om zich telkens weer aan te passen. De keuze voor de master met afstudeerrichting neurologische aandoeningen lag dan ook voor de hand. Tijdens mijn stages stond ik telkens weer versteld van de enorme vooruitgang die ik mensen zag maken, en wist ik dat ik niets liever wou doen dan hen hierbij te ondersteunen.

In 2021 studeerde ik af als volwaardig neurologisch kinesitherapeut. Sindsdien zorg ik elke dag met veel goesting voor mijn patiënten. Samen met hen werk ik een persoonlijk plan van aanpak uit, waarbij we bekijken welke doelstellingen we willen bereiken en hoe we die stap voor stap kunnen realiseren. Zo halen we het maximale uit het revalidatieproces, en elke keer weer ben ik enorm trots op de weg die we samen afleggen.

Ik ben een bezige bij en hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken en bij te leren. Daarom volg ik regelmatig een cursus of bijscholing en blijf ik elke dag groeien als kinesitherapeut. Door up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en behandelmethoden kan ik mijn patiënten steeds de beste zorg garanderen.


Opleidingen:

  • Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

  • Neuromotorische revalidatie

  • IPNR (interdisciplinaire postgraduaat neurorevalidatie)

Leen Boonen: Our Team
bottom of page